Uusi jääkiekon makasiiniohjelma: eLiiga Late Night joka perjantai 9.12. alkaen!

Share
Embed
 • Loading...
 • Published on:  Friday, December 3, 2021
 • eLiiga Late Night -ohjelma pamahtaa käyntiin 9.12! 💣

  Viikottainen eLiigan Late Night -ohjelma käynnistyy ensi torstaina Subin myöhäisillassa, jossa käsitellään kiekkomaailman kuumimpia puheenaiheita pelitapaan ja sarjaan katsomatta.

  Late Nightin viihteellisessä urheilustudiossa luotsaavat Lärvinen, Uusitalo ja Pehkonen! 🔥

  📺 Tsekkaa eLiiga Late Night -ohjelma Subilta torstaisin klo. 22.30 tai myöhemmin tallenteelta sivuiltamme www.assembly.org, Youtubesta, C Morelta tai mtv-palvelusta.

  🏒 eLiigan otteluaikataulut ja linkit striimeihin löydät osoitteesta: www.assembly.org/eliiga

  ----------------------------------

  Kaikki tuoreimmat sisällöt peleistä, e-urheilusta ja digital lifestylesta, löydät sivuiltamme osoitteessa: https://www.assembly.org

  Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ⬇️

  Instagram: https://www.instagram.com/assemblyorg

  Twitter: https://twitter.com/assembly0rg

  Facebook: /assembly0rg

  ----------------------------------
  Assemblyorg on täysin uusi pelisisältöä julkaiseva kanava jonka sinulle tarjoaa Suomen suurin tietokone, peli- ja demofestivaali Assembly!

  Assemblyorg-kanavalta löydät viikottain uusia videoita peleistä, vinkeistä speedrunieista, lautapeleistä, konsoleista, pro vinkeistä pelaamiseen ja kaikkea muuta siistiä mitä pelisisällöltä voit odottaa.

  Pelaat sitten PC:llä, puhelimessa, Xbox X:llä, Playstation 5:lla, Nintendo Switchillä, tai millä tahansa muulla. Täältä löydät varmasti sinua kiinnostavan sisällön.

  Muista katsoa myös teliaesportsseriesin esports sisältö ja lähetykset, jossa voit voittaa mahtavia Lootbox-palkintoja! https://www.assembly.org/tes
 • Source: https://youtu.be/-scpEVzsN2A
Loading...

Comment