doTERRA Autumn Tour 2021 - Hungary

Share
Embed
 • Loading...
 • Published on:  Saturday, November 27, 2021
 • Autumn Tour 2021

  Tudjon meg mindent jólléte védelméről, erősítéséről és holisztikus megközelítéséről Autumn Tour 2021 eseményeinken! Minden esemény egyedülálló, és minden piacon lesz online vagy személyes részvétellel tartott esemény dinamikus, esszenciális olajokról szóló tartalmakkal a lehető legnagyszerűbb élményért.

  Védelem és erősítés

  Mi áll az Autumn Tour 2021 eseményeinek középpontjában? Egészsége és jólléte pajzsként védik, amikor arra a legnagyobb szüksége van. Megvizsgáljuk, miként erősíthetjük jóllétünket az évszakváltások alkalmával; az étrendtől és táplálkozástól a holisztikus életvitelig sok mindenről szó esik, tartson velünk, és ismerjünk meg együtt olyan proaktív szokásokat, amelyek segítségével megóvhatjuk magunkat és másokat is.

  Nemrég csatlakozott a doTERRA-hoz?

  Szívesen tudna meg többet az esszenciális olajokról? Kezdje az ismerkedést az Autumn Tour eseményein! Fedezze fel azokat az egyszerű és hatékony lépéseket, amelyekkel beépítheti az esszenciális olajokat a hétköznapjaiba. Figyeljen, tanuljon, tegyen fel kérdéseket, és hallgassa meg tapasztalt doTERRA-vezetőink válaszait, és még sok mást!

  Online események

  Az online események követése lehetőséget teremt, hogy különleges környezetben élvezhesse az Autumn Tourt. Tekintse meg otthon családi körben, vagy szervezzen együtt nézős összejövetelt – bármelyik mellett is döntsön, imádni fogja a lenyűgöző tartalmakat, amelyekkel készültünk. Hamarosan viszontlátjuk egymást virtuálisan!
 • Source: https://youtu.be/5i1jJRDaB9k
Loading...

Comment