Bariu I Reve | The Shepherd of the Clouds | Perralla Shqip

Share
Embed
 • Loading...
 • Published on:  Tuesday, December 8, 2020
 • Bariu I Reve | The Shepherd of the Clouds Story in Albanian | Perralla per femije | Perralla per femije shqip | Perralla | Peralla shqip per femije | 4K UHD | Perralla Shqip | Albanian Fairy Tales

  ► Parental guidance: Some material of this video may not be suitable for children’s Below 13 years of age.

  ► Këshillim Prindëror :
  Pjesë të kësaj videoje mund të jenë të papërshtatshme për fëmijë nën moshën 13 vjeç

  ★ Subscribe us on YouTube : http://bit.ly/2OhbQmJ
  ★ Like us on Facebook : http://bit.ly/2OcIkOJ
  ★ Follow us on Instagram : http://bit.ly/AlbanianFairyTales
  ★ Twitter : http://bit.ly/2ERzrLh
  ★ Google Plus : http://bit.ly/2Q3ZAHN

  Watch Children's Stories in English on our English Fairy Tales Channel : http://www.youtube.com/c/EnglishFairyTales

  💙 Shikoni më shumë video 💙 Watch More Videos in Albanian 💙

  ► Mama dhia dhe 7 kecat Fëmijët Tregime - Wolf And The Seven Little Goats : https://www.faceclips.net/video/3Qp0vt5FAIg/video.html

  ► Hansel dhe Gretel - Hansel And Gretel : https://www.faceclips.net/video/WvvBhpb-nh8/video.html

  ► Tre derrkucat e vegjel - Three Little Pigs : https://www.faceclips.net/video/qJD6NhdYnlc/video.html

  ► Rapunzel Shqip - Rapunzel : https://www.faceclips.net/video/2XpV495NQBA/video.html

  ► Hirushja Shqip - Cinderella : https://www.faceclips.net/video/RJ13uqC-atM/video.html

  ► Piter Pan Shqip - Peter Pan : https://www.faceclips.net/video/4x6DPsWe52c/video.html

  ► Këpucët e kuqe - Red Shoes : https://www.faceclips.net/video/Z112DKu-HYA/video.html

  ► Bukuroshja e fjetur - Sleeping Beauty : https://www.faceclips.net/video/xTpUJs1Iacs/video.html

  ► Rumpelstiltskin in Albanian : https://www.faceclips.net/video/_9Is7cpWyn8/video.html

  ► Ali Baba dhe dyzet hajdutet - Alibaba and 40 Thieves : https://www.faceclips.net/video/fkualPBp4-g/video.html

  ► Dielli dhe Hena - Sun And The Moon : https://www.faceclips.net/video/Ax5XXxQgEKE/video.html

  ► Ninulla për foshnje - Lullubay for Babies : https://www.faceclips.net/video/aLFnMj2U00c/video.html

  ► Mbretëresha e Dëborës - Snow Queen : https://www.faceclips.net/video/uPQwdjBJdbc/video.html

  ► Vajza e vogël me kesule të kuqe - Little Red Riding Hood : https://www.faceclips.net/video/MOrBnhh8FSM/video.html

  ► Miushia e vogël që ishte Princesh | A Little Mouse Who Was A Princess : https://www.faceclips.net/video/ndln1kVwKl4/video.html

  ► Borebardha dhe shtate xhuxhat - Snow White And The Seven Dwarfs : https://www.faceclips.net/video/fH1xW5wMjW4/video.html

  ► Magjistari i Ozit - Wizard of Oz : https://www.faceclips.net/video/OuNne0wPomY/video.html

  ► Dymbëdhjetë Princeshat balerina - 12 Dancing Princess : https://www.faceclips.net/video/_cxd5xFI9tY/video.html

  ► Aladini dhe llampa e mrekullueshme - Aladdin and The Magic Lamp : https://www.faceclips.net/video/e_yGyAN67vI/video.html

  ► Pinoku Shqip - Pinocchio : https://www.faceclips.net/video/AgbV9DghCQM/video.html

  ► Disclaimer
  The Albanian Fairy Tales Channel and all of its videos are not “directed to children” within the meaning of Title 16 C.F.R. § 312.2 of CHILDREN'S ONLINE PRIVACY PROTECTION ACT (USA) are not intended for children under 13 years of age. Albanian Fairy Tales CHANNEL and its owner(s), agents, representatives, and employees do not collect any information from children under 13 years of age and expressly deny permission to any third party seeking to collect information from children under 13 years of age on behalf of Albanian Fairy Tales CHANNEL. Further, Albanian Fairy Tales CHANNEL denies any and all liability or responsibility for the practices and policies of YouTube and its agents and subsidiaries, or any other affiliated third party, regarding data collection.

  ► Mohim i përgjegjësive
  Kanali Përralla Shqip (Albanian Fairy Tales Channel) e të gjitha videot e saj nuk ju drejtohen “ drejtëpërdrejtë” fëmijëve nën moshën 13 vjeç në kuptimin e kapitullit 16. C.F.R e 312.2 (Akti i mbrojtjes së privatësisë online të fëmijëve) (SH.B.A). Kanali Përralla Shqip (Albanian Fairy Tales Channel)dhe pronarët e saj , agjentët, përfaqësusesit, e të punësuarit, nuk grumbullojnë asnjë informacion nga fëmijët nën moshën 13 vjeç dhe shprehet se i mohon cdo pale të tretë të grumbullojë informacion nga fëmijë nën moshën 13 vjeç në emër të Kanali Përralla Shqip (Albanian Fairy Tales Channel). Kanali Përralla Shqip (Albanian Fairy Tales Channel) gjithashtu nuk mban përgjegjësi për praktikat dhe politikat e YouTubit dhe agjentëve apo filialeve te tij, ose çdo pale të tretë të lidhur me të për sa i përket grumbullimit të të dhënave.

  #OfficialAlbanianFairyTales
  #AlbanianFairyTalesChannel
 • Source: https://youtu.be/yylrssp2p5o
Loading...

Comment